1 Nisan 2011 Cuma

Mano Burger Tünel

Severek izlediğimiz Vedat Milör'ün tavsiye ettiği bir yer olması vesilesiyle Mano Burgerdeyiz. Mano Burger Tünel'den çıkınca hemen sağda bir hamburgerci.

Mağazaya girdiğinizde burnunuza dolan güzel köfte kokuları sizi yemek yemeğe teşvik ediyor. Mano Burger sanırım üç katlı. Giriş katı kalabalık olduğu için biz 2. kata çıktık. İlk baştan söyliyeyim Gourmet Burger moda olduğu için fiyatlar her yerde pahalı ama Mano Burger'in fiyatları gayet uygun.

Mano Burger'e geldiğimiz için Mano Burger yemeye karar verdik. Az açsanız tek köfteli, benim gibi aç gözlüyseniz iki köfteli tercih edebiliyorsunuz. Hamburger köfteleri ince ve en önemli özelliği kömür ateşinde pişiriliyor. Mangal, köfte ne kadar rakıyı hatırlatsada siz cola ile idare etmek zorundasınız. Hamburger ekmeği pastane ekmeği gibi hafif tatlı ve çok lezzetli ayrıca hamburger etiyle çok güzel bir uyum içindeler. Servis kağıt üzerinde geliyor. Yani tabak yok, patateslerde aynı şekilde. ( Keşke tabak olsaydı ) Patatesleri soslu sipariş ettik ama çok fazla acı geldi, daha sonra sade patates söylemek zorunda kaldık. Ama hamburgerin lezzeti gerçekten çok iyi. Annemin çocukken evde yaptığı hamburgerleri hatırlattı bana. Hem burger zincirlerinin sıradan hamburgerlerinden yüz kere daha lezzetli hem de gourmet hamburgercilerden neredeyse yarı yarıya ucuz.

Biz Mano Burger'e gündüz gittik. Ama bu mekan gece açıksa, cumartesi Taksim eğlencesinden sonra uğramak yapılacak en doğru işlerden biri olacaktır. İki kişi 34 TL ödedik ama ne doyduk ne keyif aldık. Mutlaka gidin ve yiyin, tavsiye ederim.


Şahkulu Mah. Galipdede Cad. No:5 Tünel Beyoğlu - İSTANBUL
0212 292 75 40/41/42

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder