4 Ocak 2011 Salı

Kırıntı Nişantaşı

Cumartesi akşamı Nişantaşı eğlencesinden önce, yemek yiyip bol kahkahalı sohbetler için en ideal yerlerden biri Kırıntı Nişantaşı. Özellikle benim arkadaşlarım gibi komik, esprili arkadaşlarınız varsa.

İçeride her yaştan insan var ve kalabalık. Ama kalabalık olması servisin gecikmesi anlamına gelmiyor. Garson sayısı çok fazla ve gayet ilgililer, servisde çok hızlı.

Menüleri bir dergi kalınlığında. Kırıntı Moda'dan beri Kırıntı müşterisi olduğum için, menüdeki çoğu yemeğin tadına baktım. Tabaklar çok doyurucu ve lezzetli. Kırıntı ev şarapları fiyatları uygun ve içimi çok güzel şaraplar.

Yemeğimizi yedik, karnımızı doyurduk ve hafif çakırkeyif olduk. Şimdi komik ve esprili arkadaşlarımla eğlenece zamanı.

Abdi İpekçi Cad. No:32 Nişantaşı / İSTANBUL
0212 291 26 92


Kırıntı Nişantaşı is an ideal place for a lovely chat with full of laugfter and eat before Nişantaşı night out on a Saturday evening. Especially if you have funny and witty friends like me.

Inside, there are lots of people at every age. But being crowded does not mean the service will be late. Having too many waiters help the service to be quick. Also I can say that they are very concerned.

Their menu is like a catalogue, very thick. I am Kırıntı's client since it first started in Moda. I had tasted almost every meal in the menu. The plates served are very satisfactory and delicous. The house wines of Kırıntı are at an affordable price and nice to drink.

We had eaten, become mellow and now it is time to go night out with my hilarious friends.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder