31 Ocak 2011 Pazartesi

Nusr-ET Steak House Etiler

Yıllarca süren Günaydın tecrübesinden sonra, Arjantin ve Amerika tecrübeleri ve işte karşınızda Nusret Steak House.

Etiler'de yaklaşık 5 ay önce açılan bu mekanı, o kadar çok duydum ki gitmeye karar verdim.

Mağazanın dekorasyonu çok güzel. Çok para ve emek harcanmış. Ama dekorasyonu güzel yemekleri sıradan restorantlardan zannetmeyin Nusret'i. İçeriye girdiğinizde magazin programına gelmiş gibi hissedebilirsiniz kendinizi.

Masalarda menü yok, Nusret kendisi gelip nasıl et sevdiğinizi soruyor, nasıl pişsin diye soruyor ve eti pişirmeye gidiyor. Gerçekten çok güleryüzlü ve samimi bir insan. İşini sevdiğini ve iyi yapmaya çalıştığını gayet net görebiliyorsunuz.

Salata ve dana carpaccio önden atıştırmalık olarak geliyor. Carpaccio yumuşak ve çok lezzetliydi. Daha sonra orta pişmiş lokum diye adlandırdıkları et geldi tahta bir servis tabağının üzerinde. Şöyle tarif edeyim, eti yerken dişlerinizi pek kullanmıyorsunuz zaten kendi eriyip gidiyor. Teoman'ın söylediği gibi, bir kar tanesi ol kon dilimin ucuna, bir kar tanesi ol eri ağzımda. Şiir gibi bir et, mutluluk işte bu. Bu arada Nusret kendi pişirdiği etin sizin üzerinizdeki etkisini görmek için masanıza tekrar geliyor ama siz sadece hmmm, mmmm gibi sesler çıkarabiliyorsunuz. 

Hamburgerlerini ve ceviz dedikleri eti denemedim ama onları da deneyeceğim.

Fiyatlar pahalı değil, ama menü olmadığı için tam yorum yapamıyorum. Ancak et seviyorsanız ve iyi et yemek istiyorsanız Nusret'i denemenizi tavsiye ederim.

Etiler Çamlık İhsan Aksoy Sokak No 6 / Etiler / İSTANBUL
0212 265 30 37






 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder