3 Şubat 2011 Perşembe

Ata Lokantası 4.Levent

Maslak, 4 Levent, Etiler, Levent civarlarında çalışıyorsunuz ve öğlen yemek yiyecek, sağlıklı, lezzetli bir yer bulamıyorsunuz. İşte size önerim; Ata Lokantası.

Burası bir esnaf lokantası.1987 yılından beri 4 Levent Sanayi Mahallesi içinde hizmet veren Ata Lokantası'nın sahipleri karı koca ve yemekleride çalışanları ile birlikte beraber yapıyorlar. Yemekler çok temiz, lezzetli ve bolkepçe. Lokantanın kapasitesi yaklaşık 100 kişilik. Önünde otopark imkanı da var.

Yemek çeşitliliği çok geniş ve hergün farklı yemek var. Lokantanın sahibi Batu Abi'nin bir mail listesi var ve hafta başı tüm mail listesine haftalık yemek menüsünü gönderiyor. Izgara isterseniz kömür ızgarada tavuk, köfte de yiyebilirsiniz. Ama benim size tavsiyem sıcak yemekleri denemeniz. Fiyatlar ise bu lezzete karşı komik kalıyor.

Ev yemeği yemek istiyorsanız ve evinizde yediğiniz yemeklerin lezzetinde yemek yemek istiyorsanız, Ata Lokantasını mutlaka denemelisiniz.


Ulubaş cad. No:7 Sanayi Mahallesi Metro İstasyonu yakını Oto Sanayi Sitesi 4. Levent Mah. /            4. Levent / İSTANBUL
0212 264 71 00





 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder