23 Şubat 2011 Çarşamba

Chinese Express Caddebostan

Chinese Express'e gitmek için size üç neden sayabilirim: Çin yemeği sevmiyorsanız ama sevmek istiyorsanız, Çin yemeğini pahalı buluyorsanız dah ucuz bir yer arıyorsanız, lezzetli Çin yemeği yemek istiyorsanız.

Çin yemeği kendini yavaştan sevdirir ama Chinese Express'e gittiğinizde Çin yemeğini hızla sevmeye başlayabilirsiniz. İçerisi çok güzel dizayn edilmiş, oldukça modern ve rahat. Garsonlar gayet güleryüzlü ve ilgililer.

Çin yemeği yemeye kalabalık gitmek büyük avantaj. Tüm yenilenlerin tadına bakıyorsun ve tüm menü hakkında fikrin oluyor. Tavuk yemeklerinin tadına baktık ve hepsi gerçekten çok iyiydi. Ayrıca sushileri çok lezzetli ve tazeydi. Artık yavaş yavaş sushi konusunda uzmanlaşmaya başladım. En son olarak kızarmış dondurma yedik ve Chinese Express ziyafetimizi tamamladık. Ana yemek, noodle, sushi, tatlı ve içecek kişi başı 35 -40 TL gibi bir ücret ödedik. Gerçekten çok temiz, lezzetli çin yemekleri olan ve hesaplı bir yer Chinese Express tavsiye ederim mutlaka gidin ve yiyin.

 Bağdat Cad. No: 298 / 3
CaddeBostan / İstanbul

0216 467 40 90-91





I can list you at least three reasons to go to Chinese Express: If you don't like Chinese Cuisine but want to like it, if you think Chinese Food is expensive and looking for a more affordable choice, if you want to eat delicious Chinese Food.

Most common people try to get used to Chinese Food but when you go to Chinese Express you may love it very soon.

Inside; it is cleverly decorated. Highly modern and comforting. Waiters are friendly and concerned.

It is advantage to eat Chinese food with a group of friends. Both you have the chance to taste all ordered meal and you get an idea of the whole menu. We had tasted chicken dishes and all of them were very good. Their sushies also were fresh and delicious. Bit by bit I get an expertise in sushi. At the and of the dinner we tried fried ice cream and finished the festival.

Main course, noodle, sushi, desert and one drink is around 25 - 30 USD.

I believe this place is affordable with  tasty Chinese Cuisine dishes and quite clean environment.

I recomended Chinese Express. You should go and try!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder