11 Şubat 2011 Cuma

Misina Balıkçısı Fenerbahçe

Anadolu Yakasında taze, lezzetli balık yiyebileceğiniz yerler bir elin parmaklarını geçmez. Misina Balıkçısı güvenle gidip balık yiyebileceğiniz bir yer.

Hafta içi olmasına rağmen tüm masalar dolu, dükkan çok kalabalık. Arkadaşlar birer birer geldi ve güzel sohbetimiz, rakı ve mezeler eşliğinde başladı. Burada mezeler, ara sıcaklar hem taze hem de lezzetli gerçekten. Çok lezzetli ege otları tabakları var. Buranın ahçısı Anadolu Yakasında çok iyi tanınan bir usta Hasan Usta. Anadolu Yakasında başka bir çok balık lokantası Misina'nın mutfağını taklit ediyorlar.

Balıklar çok taze ve yenmesi gereken büyüklükte. Mesela 550 gr. Barbun vardı balık tezgahında. Fiyatlar biraz yüksek. İçki dahil adam başı 90-100 TL arası ödeyebilirsiniz. Garsonlar yoğunluğu rağmen ilgili ve güleryüzlüler.

Buranın tek kusuru var o da havalandırması. Havalandırma iyi olmadığı için, içeride bile otursanız üzerinizde sigara ve yemek kokusu kalıyor.

Eğer iyi balık yemek için Anadolu Yakasında bir yer arıyorsanız Misina Balıkçısı'nı tavsiye ederim.


Dr. Faruk Ayanoğlu Cad. Çamlık Apt. No: 34/1
Fenerbahçe Kadıköy / İstanbul
0216 550 02 58




 In the Anatolian side of İstanbul, it is hard to find a restaurant where you can eat fresh and delicious fish. Misina is a place where you can go in comfort.

Even it was a weekday all the tables were full. It was very crowded. Friends came one by one and our beautiful chat has started with the company of rakı and snacks. Here cold snacks, hot appetizers are really both fresh and delicious. They have a very tasty Agean fresh herb plate. Hasan Usta is a well known chef in the Anatolian side, most of the other restaurants try to copy Misina's menu.

All kinds of seafood were fresh and at an eatable gowge. For instance on the fish counter there was a 550 gr. red mullet. Prices are a bit high. Including drink, you may pay 60-65 USD per person. Waiters were friendly and interested even though guest density.

The only imperfection is the airconditioning. Because of poor conditioning, your clothes smell smoke even you sit inside.

If you are looking for a place to eat delicious fish in the Anatolian side, I strongly reccomend Misina.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder