6 Şubat 2011 Pazar

Suadiye Cafe Suadiye

Bağdat Caddesini ikiye ayırabilirsiniz. Cadde tarafı ve sahil tarafı. Sahil tarafı genelde sakin ve eşsiz adalar manzarasıyla harikadır, hele bir de hava güzelse.

Suadiye Cafe Suadiye'de sahil tarafında eski bir köşkün restorasyonu ile açılmış ve yıllardır hizmet veren bir cafe. Bağdat Caddesi'nde yeralan benzerlerinden farkı, içeride gerçekten sohbet etmek için gelen, caddenin kalabalıklığından kaçan müşteriler. Ayrıca şarabınızı serin mi alırsınız gibi garip sorularla da karşılaşmıyorsunuz. Hava attırmak, kendinizi zengin hissettirmek gibi bir kaygıları yok. Evinizde gibi hissedebileceğiniz ve saatlerce oturup dostlarınızla yemek eşliğinde sohbet edebileceğiniz bir mekan Suadiye Cafe.

Menü klasik bir menü. Başlangıçlar, makarnalar, pizzalar, salatalar et ve tavuk yemekleri. Pizzalar diğerleri yemeklere göre daha güzel. Lezzet genel olarak benzerlerinden daha iyi. Bunun sebebi şubeleşmemiş olmaları olabilir. Tatlıların lezzeti sıradan diyebilirim. Yazın bahçeleri mükemmel oluyor. Çimlerin üzerinde, adalar manzarası eşliğinde kitabınız ve şarabınız ne harika bir kombinasyon.


http://cafesuadiye.com.tr/

Suadiye Ragıp Emeç Sok. No:27 Kadıköy / İSTANBUL
0216 464 85 00






You may split Bağdat Street in half. Street side and the seaside. Seaside is mainly quite and marvellous with its exclusive princess islands panoroma especially when the weather is clear. Suadiye Cafe is located in the seaside of Suadiye. An old monorhouse was restorated. They have been serving for years. The difference from other alikes in Bağdat Street is inside there are customers that are looking for a real chat and quite space. They don't have a dismay to show off. Suadiye Cafe is a place where you feel like home and have chat with your friends long hours accompanied by meal. 

Menu is classic, starters, pasta, pizza, salad and main course. Pizzas are better than other choices. As a whole, the menu tastes better than alikes in Bağdat Street, it is because they don't have another branch. The desserts are ordinary. 

In summer the garden is perfect. On the grass, accompanied by princess islands wiev together with your book and your wine. What a marvellous combination. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder