21 Şubat 2011 Pazartesi

Günaydın Steak House İstinye Park

Kalabalık bir İstinye Park akşamında Günaydın Steak House'da yer bulabilmeyi başardık. Burası İstinye Park'ın en alt katında, pazar diye bilinen tarafta girişte solda bir dükkan. Aslında bir kasap yani isterseniz etinizi alıp evinizde de pişirebilirsiniz.

Newyork Steak ve Günaydın Bonfileyi denedik. İkiside birbirinden lezzetliydi. Size uyarım eti orta pişmiş isterseniz az pişmiş olarak geliyor. Az pişmiş sevmiyorsanız hiç riske girmeden çok pişmiş et sipariş edebilirsiniz.

Mekanın iç tarafı yani kasap tarafının ortamı dışarıya göre daha güzel. Dışarısı için sıradan denilebilir. Servis ise gayet iyi, garsonlar bilgili ve ilgililer. Şeflerden biri etlerimiz için tereyağlı bir soya sosu getirdi ve kendi servis etti. Gerçekten eti lezzetli hale getirdi. Şarap tavsiyelerine uyup Kavaklıdere Kırmızı Ege Syrah içtik. Çok yumuşak içimli bir şarap,  etle beraber çok uyumlu oldu.

Fiyatlar yüksek denilebilir. Şarapla beraber yaklaşık olarak iki kişi 160 - 180 TL ödeniyor. Günaydın Steak House hem lezzetli hem de sağlıklı et yemek için tercih edebileceğiniz bir mekan.


İstinye Park AVM No:179
İstinye / Sarıyer / İstanbul

0212 345 57 81


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder