14 Nisan 2011 Perşembe

The House Cafe Ortaköy

Herşey bir anda oldu. Mükemmel dekorasyonlar, birden bire açılan mağazalar. The House Cafe türünün ilk örneği. İlk olarak Nişantaşı'nda başlayan yolculukları şimdi sayısını bilmediğim ( sanırım 12 şube ) , otel, catering hizmetleri vs. bir zincire dönüştü.

Bugün öğlen Ortaköy'e yolumuz düştü ve acıkınca ilk aklımıza gelen tercih The House Cafe Ortaköy oldu. Mekanın dekorasyonu, bahçesi, manzarası ve çalınan müzikleri çok iyi gerçekten. Web sitelerinde ayrıca bir radyo istasyonları var http://www.thehousecafe.com/i/Assets/html/radio.html.

Gelelim yemeklere. Benzelerinin içinde en güzel yemekler The House Cafe'de. Beğendili Köfte ve Frig bulgurlu salata yedik. İkisi de gerçekten çok güzeldi. Aslında menüleri çok geniş değil. Toplam iki sayfa yemekleri var. Diğer benzerleri ile karşılaştırınca bu bence avantaj. Az ve iyi yemek yapıyorlar diye düşünüyorum. Ayrıca aşağıda bitmiş bir tabak fotoğrafı göreceksiniz. O fotoğraf light çikolatalı kekin fotoğrafı. Anlaşılacağı üzere çok lezzetli idi.

The House Cafe ve benzeri firmaların artması Türkiye'de eksik olan eğitimli personel açığını kapatıyor bence. Bu tip mekanlarda çalışan personel herzaman çok ilgili ve kibar.

Fiyatlar ise ortalamanın biraz üstünde. Yukarıda anlattığım yemeklere 2 adet kahve eklemesiyle 70 TL ödedik.

The House Cafe Ortaköy güzel bir havada iyi yemek ve güzel vakit geçirmek için tavsiye ettiğim bir yer.


Salhane Sok. No:1 Ortaköy - İstanbul
0212 227 22 09





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder