5 Temmuz 2011 Salı

11 Lebnon Asmalımescit

Televizyonda Arda'nın mutfağını seyrederken gitmeye karar verdik 11 Lebnon'a. Meşhur Issız Adam filminin çekildiği mekan. İnsan mekanda havaya giriyor ve meşhur şarkıyı mırıldanmaya başlıyor. Anlamazdın, anlamazdııın...

Kapıdan girip masanıza geçene kadar birçok kişi size hoşgeldiniz diyor. Eğer sevgilinizle ilk buluşma ise bu mekana hep gelirim, beni çok iyi tanıyorlar diyip hava atabilirsiniz sevgilinize. Oturduğumuz masa mutfakla yemek salonunun camekanla ayrıldığı yerde idi. Yani yemeklerimiz yapılırken seyrettik yemeklerimizi. İzle ve ye. Buradaki politikanız bu olsun.

İlk olarak güveçte patlıcan ve mozeralla peynirli bir başlangıç yedik. Size şu kadarını söyliyeyim on tane olsa hepsini yerdim. Evde kesin yapacağım sevgili arkadaşlarıma duyrulur.

Ana yemek olarak bol deniz mahsüllü tagliatelle ve morel mantarlı bonfile yedik. Bir grupta 11 Lebnonun içinde yeralan şarküteri reyonundan kendilerine peynir tabağı yaptılar. Yemekler çok lezzetli ve temiz. Temiz olduğunu kendi gözlerinizle görebiliyorsunuz. Tatlı olarak tiramisu yedik ama o kadar güzel değildi.

Şarap tercihi olarak bir İtalyan şarabı içtik. Fiyatı makul, içimi çok güzel bir şaraptı. Aslında böyle bir mekanda daha fazla şarap tercihi olması gerekir. Ama sanırım Doluca ile anlaşılmış. Sadece Doluca şarapları ve Doluca'nın ithal ettiği bir kaç yabancı şarap var. Umarım şarap kavlarını genişletirler.

Saat 11'den sonra mekan club oluyor. DJ genel olarak çok güzel çalıyor. Yemekten sonra eğlenmek için de iyi bir mekan.

Fiyatlar bu kalitede bir mekan için makul diyebilirim. Biz hem iyi yemek yedik, hem de iyi vakit geçirdik. Yolunuz düşerse 11 Lebnon'a mutlaka uğrayın.


0212 252 86 36





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder