27 Haziran 2011 Pazartesi

Ada Bistro Erenköy

Ada Bistro yeni açıldığında dekorasyonu ile dikkatimi çekmişti ilk. Daha sonra deneme amaçlı ilk ziyaretimizi geçen hafta yaptık.

Ada Bistro yurtdışında pastacılık eğitimi almış genç bir girişimci tarafından açılmış. Yiyecek içecek sektöründe eğitimli, bu işi seven ve genç girişimcilerin olması, kendi mekanlarını açması herzaman kaliteyi yükseltir diye düşünüyorum. Bu tip yeni açılan mekanlara destek vermek gerekir.

Yemekler klasik dünya mutfağından oluşuyor. Biz beğendili köfte ve beğendili hamburger yedik. İkisi de çok lezzetliydi. Burada bir kriter de köftenin çok baharatlı olmaması. Tatlı olarak cheesecake yedik fakat pek taze değildi. Aslında mekanın sahibi pasta eğitim almış olduğu için tatlıların çok iyi olduğundan eminim ama taze olmayan bir tatlının da servis edilmemesi gerekiyor.

Ayrıca dekorasyon ve ortam çok güzel. Tabi bazı eksiklikler var mesela müzik çalınan cd çalar bahçenin ortasında duruyor görüntü itibarıyla iyi değil. Ayrıca küçük bir mekan olduğu için müşterilerle daha çok ilgilenilmesi gerekiyor bence. Sohbet etme, yemeklerin lezzetini sorma gibi şeyler müşterinin o mekana tekrar gelmesini sağlayabilir.

Paket servis var. Ayrıca bir gün önceden sipariş verilmek kaydıyla şeker hamurlu pastalar, değişik çeşitli cheesecakeler yapılabiliyor paket serviste.

Genel olarak yemeklerin lezzeti iyi ve rahat bir mekan. Uğramanızı tavsiye ederim.


Ethem Efendi Cad. Sevgi Apt.No:19/C Erenköy / İstanbul
0216 360 48 69




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder